lørdag 24. mars 2012

Sommerjenten i BoligPluss

Ja, da kan jeg endelig rope ut at Sommerjenten`s Interiørhule kommer i Boligpluss! :) Skjønne Franciskas spurte om hun kunne lage en artikkel hos oss, og det takket vi selvsagt ja til. Du kan besøke henne på den flotte bloggen hennes HER. Vet ennå ikke hvilken utgave det blir men det skal jeg gi beskjed til dere når jeg vet. Blir rart å se hjemmet på trykk, og det har jo skjedd noen forandringer siden sist, men sånn er jo det bare :)


Under ser dere det grønne skapet som har fått seg et strøk med kalkmaling. Fargen thunder sky så helt annerledes ut på treverk enn på gips, og ikke minst lysere. Herlig å få det i en annen farge, for den grønne fargen som var helt nydelig, passet liksom ikke helt inn her.

Ellers har jeg etablert mitt eget lille selskap, mer enn det sier jeg ikke ennå :)8 kommentarer:

Maskinistfrua sa...

Oii så spennende! Det er nok kjempe spesiellt å se sitt hjem på trykk! Gleder meg med deg:) Og eget lite selskap? Enda mer spennende! hehe må si denne jenta har mange jern i ilden:) Ha en nydelig søndag! Klem fra Veronica

dryss - madam Torvestad sa...

Så gøy! Og spennende. Du får gi oss et vink når den er på trykk:-) Er i allefall sikker på at det blir en superfin reportasje!

Og betongveggen ble knallfin!

Ønsker deg en herlig søndag!

Lisette sa...

Gratulerer, Lene! Så utrolig stas og tillitserklæring på at du gjør noe rett og kanskje annerledes:)

cathrines hjerterom sa...

Hei! Så spennende, gleder meg til å se! Så fin veggen ble, godt du endelig fant rette fargen :) ha en fin søndag!

Siren sa...

Gratulere så masse, så morsomt! Gleder meg til å se repotarsjen i fra det vakre hjemmet deres! :)

Har en drøm... sa...

Så GØY!!
Gleder meg til og se - tipper det blir bra!! Med et så fint hjem og en så dyktig fotograf må det jo bare det ♥

Spennende med selskapet og:)

Ha en finfin søndag:)

Karlotte sa...

Så spenende Lene! Gleder meg til å se det - og spenende med planene dine ellers også!! Man blir ikke arbeidsledig så lenge man har barn og mann har jeg inntrykk av. Her hadde jeg arbeidsdagen lainet opp helt til Lokfører`n plutselig måtte ta en overtidsvakt som varer et døgn- dvs jeg måtte plutselig ordne alt her- Mannfolk altså!! ;-) Jeg skal regne nye priser og legge inn på 750 varer i nettbutikken før påske- sukk og stønn!! Tenker det blir deilig med en tur til Tr lag etter det!

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Oiiii så spennende!! Gleder meg til å høre mer;))