torsdag 19. januar 2012

Min nye Macbook Air

Det er en stund siden jeg har blogget nå. Jobber som sagt 60 % nå, og har ikke så mye overskudd til blogging. Blir nok bedre etterhvert. Fikk jo en macbook air av min kjære til jul som jeg er superfornøyd med! Men det er en ting jeg ikke gjør, og det er å redigere bilder. Jeg har brukt photoscape en del, men den fungerer jo ikke på mac`en. Det er rart med det når man har blitt vant med en del. Har lastet ned gimp, men det var utrolig avansert! Noen som vet om et greit program? Ellers kan man jo kjøpe et program som man kan bruke pc systemene. Veldig tungvint å bruke 2 maskiner, for pc`en er treg og henger en del, bruker laaang tid. Tar gjerne imot tips på programmer!Fikk kjøpt meg en veske til mac´en fra moods of norway i brunt skinn.
Ellers skjer det en del ting spennende fremover! :) Mer om det kommer jeg tilbake til.

Ønsker dere alle sammen en nydelig helg! Og velkommen så mye til nye følgere!

Klemmer fra Lene

15 kommentarer:

Elisabeth sa...

Hei!!
Tusen takk for koselig hilsen i går : )
..jeg bruker photoshop på mac´en, men
photoshop elements skal visst også være veldig bra -
og ikke like dyrt. Last ned 30 dagers prøveversjon fra adobe så får du testet det : )
Fin helg til deg og!
KLEM

Bodil sa...

Kul mac og veske!!
Det er ikke alltid blogginga blir like mye prioritert!!
Klem Bodil

Lotta sa...

Herlig! Digger veska. Den var NICE!!!

Ha en fin kveld!
Klemmer

dagdrømmeren sa...

Gratulerer! Den er super!
Likte veldig godt veska di også!
Klem Tonje

Jane sa...

Gratulerer med mac. Det er jo så gøy å bruke synes jeg. Mye enklere enn PC. Ang redigerings program for bilder så bruker jeg kun PS selv, så har ingen andre tips å komme med. Digger moods veska di. Den var kjempe fin.

klem Jane

Sweet Chili . sa...

Grattis! Jeg elsker min mac og er sikker på at du kommer til å gjøre det samme. Ingen over og ingen ved siden av... Hihi:) Skinnetuiet var skikkelig tøft forresten:)

Klem fra meg

ELLEMELL sa...

heldige deg som har mac, og så fin veske!

kjøpte bare en sånn kjedelig veske på eplehuset jeg.. men den duger..:)

snart helg:)
klem ellemell

Karlotte sa...

Lekker lekker veske! En slik må jeg muligens ønske meg også:-)
Jeg er ikke så inne på dette med redigering og har tidligere ikke redigert i det hele tatt, men for meg åpnet det seg en helt ny verden - og lys på bildene ikke minst ved å oppdage redigeringsmulighetene i Iphoto. Bare dobbelklikk på bildet så kan du justere eksponering, kontrast og metning, bekjære, rette opp, retusjere osv. Jeg hadde et halelujaøyeblikk i livet mitt da jeg oppdaget det, men mulig du allerede har skjønt det da!!

Fin, fin helg til deg frøken, klem klem

moa sa...

RÅfin moods` veske.. love it!
ha den fineste helg!
*moaklem

Nostalgi i nr. 9 sa...

jeg fikk også macbook air til jul :-) hadde samme problem med photscape. Så fant jeg Collage Creator Lite, en app jeg lastet ned. Det fungerer greit selv om det ikke har så mange muligheter :-)
Ha en fin lørdag :-) Anita

Maskinistfrua sa...

Å so nice! Gratulerer! Kul veske og da gitt:) Har ikke prøvd Mac, men alle er jo helt frelst! Noe å ønske seg til neste jul kanskje:) hihi
Superfin helg t deg. Min permisjon er snart over, da skal jeg jobbe 70%, men får vel slenge inn et blogg innlegg i ny og ne. Det er jo så moro:)

HusmorDronninga sa...

Så godt å høre at det er flere enn meg med dette problemet! Jeg er på ingen måte frelst av Mac når det kommer til fotoredigering... Men kanskje det bare eg jeg som ikke har skjønt det?! Iphoto er i alle fall bare tull... og jeg ønsker meg virkelig en photoshop versjon på mac`en også... (har på PC`en.. men den er mer eller mindre død....)

Når jeg har redigert bilder på macèn har jeg brukt PICASA til redigering.. åsså har jeg satt enkle rammer på vha Collagels Pro.. (tenkte jeg skulle teste ut det programmet over her som du ble anbefalt... collage creator...)

Kom hjerne med tips om du finner en åpenbaring! :D

Hilsen Kjersti

Hilde - Feien og Fjong sa...

Skikkelig fin veske til macen. Det blir nok Mac her og neste gong. Er de virkelig sånn at Mac ikkje blir så treig som pc? Då er iallefall ikkje valget vanskelig.. Det er ikkje alltid blogging blir prioritert her heller. Men nå skal eg få min egen dag til blogging og vasking. Som eg gler meg! Til blogginga vel og merke.

f j e l l b y ▲ sa...

Likey!

dryss - madam Torvestad sa...

Heisan! Jeg husker jeg tenkte "å, så det er ikke bare meg!" da jeg leste denne innlegget da det kom. Jeg hadde ikke anledning til å kommentere/sjekke ut programmene da, men jeg har ikke glemt innlegget ditt. Jeg kjenner meg SÅNN igjen... Dog - det er ikke bare fotoredigering jeg synes er tungvindt - jeg skulle nok hatt en opplæring på andre ting også... Men hadde jeg fått fotoredigeringa på plass (fortsatt avhengig av PC her...), så hadde det vært knall! Så nå skal jeg gjøre et ærlig forsøk!

Hvordan går det med deg og fotoredigering? Har du landet på et program? Jeg har lastet ned Seashore, men har ikke funnet helt ut av det enda. Tenkte jeg skulle prøve det Collage Creator, som var anbefalt over. Som regel holder det med det enkle - har vært flittig bruker av photoscape, jeg også. Hører gjerne fra deg dersom du har noen anbefalinger!

Ønsker deg en finfin mandagskveld!