mandag 2. januar 2012

Julen er ute

Det var herlig å kaste ut julen igår! Jeg begynner tidlig for jeg synest førjulstiden er så koselig. Men etter nyttår har jeg fått nok, for da er jo julen for meg forlengs ferdig. Men en stjerne på veggen og en i vinduet skal få henge litt til. Ble så tomt her plutselig. Julebildene er nede fra kjøkkenveggen og opp kom noen vinterbilder :)

Koselig å tenne lys i små barneglass som jeg liker så godt for tiden. Vinterlyset er noe helt spesielt.

Fikk meg også en ny Macbook Air av min kjære, fikk helt sjokk på julaften! Hadde ikke forventet det. Men mye nytt å lære seg, og redigeringsprogram jeg har brukt på pc fungerer jo selvklart ikke på mac`en. Men det går vel seg til etterhvert.

Ønsker dere alle sammen en nydelig uke i det nye året!

Klemmer fra Lene

12 kommentarer:

Hilde - Feien og Fjong sa...

Håpar òg å koma heim til julefritt hus. Sånn noen lunde iallefall. Har satt Bonden på det prosjektet då han er heime med ungar i dag.
Med 2 januarbarn er det bursdagsplanlegging som står på planen framover. Grattis med ny støvsuger! Den er så kul. Må nok tenke ut eit nytt SDS prosjekt å håpe på å vinne ;-) GODT NYTTÅR forresten! Gler meg til å følge deg også i år. Og kanskje til og med treffe deg ein gong?! Det hadde vore kjekt! Neste gong det er stor-treff i OSlo skal eg definitivt vera med!

lillpastill sa...

Så fint med vinterbilder.. Jeg har også begynt å pakke ned, er vel bare treet som står igjen, men det tror jeg må vente pittelitt til. Det er så magiskt når det lyser opp i stuen på kveldstid.. Ellers er nisser og den slags pakket vekk for denne gang! :)

Godt nyttår, gleder meg til å titte innom deg i det nye året som er kommet.. :)

Fin fin dag til deg og dine
Klemmer fra meg

Vibeke, Livet på Bengtgarden sa...

Hei og godt nytt år!

Å gratulere med ny Mac - nå åpner en ny verden seg for deg - etterhvert ;-) Du må bare sitte å prøve ut de forskjellige programmene så lærer du nok fort. Her i huset er det kun mac som gjelder ;-)

Jeg har sånn smått begynt å pakke ned julen her også, men Tine K stjernene får noden koselige julepynten forsvinner så da er det bare å leke seg og være kreativ. Me like!

Juletreet kastet vi ut sent på kvelden julaften, da var både jeg og Jr. potte tett,så til neste år blir det nok plast her også.

Gleder meg til å følge deg også i 2012 og håper på et flott bloggår med mye inspirasjon og nye prosjekter.

Klæm Vibeke

Elin / Draumesidene sa...

Kjmepefint, og godt nyttår!

Klem e :)

elisabeth sa...

Så deilig å få ryddet ut julen! Jeg er og helt ferdig med den nå, må bare få lagt alt ned i esker og pakket det bort : )
Og du, gratulerer med mac! Du kommer til å elske den!
..om du ikke allerede gjør det da ; )
Fint med vinter på veggen : ) ..om den bare kunne komme og da.
Kos deg i kveld vennen!
Klem fra meg

ELLEMELL sa...

julen er ute her også, bortsett fra lysestaken i vinduet... det blir så mørkt når jeg ta den bort! så tenkte dne skulle få stå til helgen... eller kanskje jeg må kjøpe en lampe?


fin vintervegg du har laget!
klem ellemell

Har en drøm... sa...

Herlig bilde!
Liker godt bildeveggen din, koselig ♥
Her ble også julen kastet ut i går, nok er nok:)
Koser meg veldig med førjulstiden, men nå trenger jeg litt luft:)

Ha en fin fin kveld ♥

Klem Line

Ramme Alvor sa...

Ynskjer deg eit litt forseinka, men likavel velsigna, godt nytt år!

Klem!

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Godt nyttår!

Det er helt herlig å kaste ut julen, helt enig med deg i at det er bedre å pynte tidlig og kaste ut på nyåret;) Jul er jul, nyttår er nytt år - da er det jo faktisk ikke jul lenger, bare en tradisjon om å tviholde på høytiden;)

(jeg elsker julen altså, men det er godt å begynne det nye året uten klaustrofobi, hihi;)

Ønsker det en fin uke i det nye året!

Pssst: LEKRE bilder fra nyttårsbordet ditt i innlegget under! :)

KLEM

Base Interiør sa...

Hei, for ein fin blogg. Første gang eg besøker din deg og la meg straks til som følger, kjempekoseleg :) Jula er også rydda ut hos meg, rekordtidleg til meg å vera. Pynta ganske tidleg også, synes liksom julepynt er kjekkast i førjulstida.
-May Brit-

Karlotte sa...

Hei kjære Lene og godt nytt år!! Etter en liten bloggpause her titta jeg meg nedover og for et fantastisk innlegg fra nyttårsbordet!! Det fikk velfortjent publisitet!!!

Gratulerer med Mac! Synes det var veldig uvandt i starten jeg også og tenker det sikert er mye uutnyttet potensiale å hente fortsatt, men den funker supert til mitt bruk;-)

Gleder meg til å følge deg i året som kommer. Ønsker deg og dine et godt og kreativt år, klem fra Karlotte

Fruehuset sa...

wow, Mac:) Heldige du!
Ha ein super kveld!