tirsdag 30. august 2011

Litt nytt i skapet

Måtte kjøpe meg en kurv til å ha telys oppi, og den passet perfekt i det nye skapet. 2 blikkbokser fikk jeg også med meg.
Har vært å handlet oss bil også idag. Skal hente den på torsdag, gleder oss! Med 2 små så ble bilen vår plutselig for liten. Nå skal det bli herlig med bedre plass.

Ha en herlig dag! :)

4 kommentarer:

Karlotte sa...

Grattis med nybil!! Likte veldig godt den nye tråkurven din. Kan man spørre om den også er kjøpt på Granit?! Oppdaget den fantastiske butikken i sommer men har bare fått vært der EN gang, og det er ALT for lite kjenner jeg;-)

Ønsker deg en deilig dag med dine to små!
Klem Karlotte

lillesommerjenten sa...

Tusen takk Karlotte! Henter bilen imorgen, så vi har en liten kjøretur foran oss.

Granit er bare en helt fantastisk butikk ja. Kunne kjøpt hele butikken. Kjøper alltid alt for lite selv, men kan ikke kjøpe alt på en gang. Trådkurven er også derfra :) Kjenner jeg må ha meg en tur dit veldig snart igjen.

Ha en skjønn dag du også!

Klem :)

Sweet Chili . sa...

Super fin og veldig praktisk. Det er jo sesong for å tenne stearinlys nå så da er det kjekt å ha det fremme:) Ha en fin dag!

Klem, Pernille

Ps! Grattis med ny bil:)

bohemian girl sa...

Liker veldig godt den trådkurven ja! Og, for ikke å snakke om fargen som er inni skapet...superfin grønn og slitt. Granit er også en av mine absolutte favorittbutikker! Blir bare altfor sjelden jeg kommer meg dit...God helg!