mandag 22. august 2011

De runde små

Idag ble det en kurv moreller for første gang i år. De passet perfekt i Tine K sin skål som jeg liker så godt. Må kjøpe meg flere av disse.




Ha en kjempefin kveld dere :)

3 kommentarer:

Karlotte sa...

Hei du!

De skålene er kjempefine!! Hadde et "høy puls" øyeblikk her i fjor hvor jeg kom over TineK til HALV pris på Living Skulerud:-) Kjøpte med meg en del skåler, men angrer på at jeg ikke tok med flere. De lå lenge i en pose oppe mens vi drev og rennoverte nede. Nå har de fått kommet opp på de åpne hyllene på kjøkkenet!

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min:-)

Digger de lampene dine over spisebordet (OG stolene for den sags skyld!) Kan man spørre hva slags merke lampene er? Skjønte på bloggen din at de ikke hadde flere der du hadde kjøpt de?!

Ønsker deg en fin dag, klem fra Karlotte

Sommerjenten sa...

Tusen takk for koselig kommentar!

Halv pris?? Det skulle jeg virkelig fått med meg. Hadde kjørt bort dit med en gang :) Godt du har fått dem ned på kjøkkenet. Er jo der de hører hjemme :)

De lampene digger jeg også, og måtte jo bare ha dem. Vet faktisk ikke hvilket merke det er på dem, står ikke. Men om du ringer butikken Palma i Sandvika eller Zanz så vet de kanskje det. Hun i butikken sa muligens at de ikke fikk inn flere pga tomt hos leverandør, men jeg ville nok forhørt meg uansett om det stemmer.

Ha en flott dag du også! :)

Karlotte sa...

Hei igjen!! Takk så mye for alle de fine kommentarene på tidligere innlegg - veldig koselig:-)

Vi er veldig fornøyde selv også, først og fremst med å ha fått en så åpen planløsning etter å ha bodd i to gamle hus tidligere hvor det var mer rom på rom og liten sammenheng mellom de.

Kjøkkenet har blitt veldig bra og vi er virkelig fornøyde med komfyren. Den har stått på ønskelista i noen år! Var veldig spent på å lage mat på gass, men det er helt fantastisk.

Gulvet er et massivt lerkegulv som jeg har behandlet med hvitpigmentert lakk. Malingsdama på maxbo lagde en spesial til meg hvor hun blandet hvit fargepigment i klar gulvlakk. Kan gi deg oppskriften hvis du trenger den. Liker at man ser trestrukturen igjennom når man først har et ubehandlet gulv i utgangspunktet - også er det veldig lett å holde rent!

Bare si fra om det er noe annet du lurer på!

Klem fra Karlotte.