tirsdag 26. juli 2011

På gutterommet

Er ikke helt ferdig med gutterommet, men noe har jeg fått gjort. Har hengt prematur tøyet opp i en snor under det høye skråtaket. Det ser nesten ut som de henger på tørk i treet. Treet har jeg laget av tapet. Klippet ut bladene i 2 forskjellige tapet typer. Så laget jeg stammen og greinene av en annen tapet.




5 kommentarer:

Britt sa...

Dette treet var bare helt fantastisk, blir så imponert over kreativiteten! Hadde aldri kommet på noe slikt selv. Og klessnora var supersøt. Gleder meg til å se mer etter hvert, følger deg videre!

Klem fra Britt

Sommerjenten sa...

Tusen takk! Har sett et tre i en butikk en gang, så jeg måtte bare forsøke på det :) Klessnoren måtte jeg også henge opp da jeg ikke klarte å legge vekk disse søte bodyene :)

Klem

bohemian girl sa...

Dette var jo helt i min smak! Utrolig fint....har gjort et lignende tre selv, på gutterommet, men det var også en supersøt idé å henge opp tøyet på en snor...så søtt og kult! :)

Veronica sa...

Det er noe slik jeg har sett for meg på min lilles rom så tre-wallstickers er kjøpt inn, små babyklær valgt ut... også blir det liggende! Hahaha! Dette treet var jo bare helt FANTASTISK! Hva har du hengt det opp med?
Ha en fin Sandnes helg!
Klem
PS:Velkommen til min blogg! VELDIG hyggelig:-)

Kjersti sa...

Dette er virkelig noe av det søteste jeg har sett! Er så gøy å se kreative barnerom :)