Måtte prøve meg på noe godt idag og det ble grissini. Grissini er de lange tynne pinnene som alle restauranter i Italia har på bordet. Server dem med pasta, risotto, salater, gryteretter og supper! Jeg laget de litt tykkere, for jeg syntes det er det beste. De er også litt mykere og dermed føles det som litt mer brød.
Disse var supergode og veldig lett å lage. Det eneste er hevingen som tar litt tid. Hevet deigen min i 2,5 time men man behøver ikke heve den så lenge.
Disse skal nytes til en deilig tomatsuppe.
Ha en strålende dag alle sammen!
Klemmer fra Lene
Åå dei såg skikkelig gode ut. Også så proffe! ;)
SvarSlettDei skal eg jammen prøva. Mykje kjekkare med slike enn vanleg brød til suppa. Fin kveld til deg.
Vakkert! Og lekkert! Synes du er kjempeflink med bilda dine! Prøvde å finne den rare planta i dag, men den var utsolgt på plantasjen i Ålesund. Fekk vite at det var ei uteplante? Får leite vidare :)
SvarSlettTakk for fine ord hos meg - igjen!
Klem,
E
Åh, det så utrolig godt ut! Må prøve den oppskriften en dag :)
SvarSlettFor en flott blogg du har, men nydelig interiør!
Nå skal jeg ta ei skikkelig runde på bloggen din og kikke i litt eldre innlegg ;)
Ha en strålende kveld videre! Klem
Hei! De så fantastiske gode ut!
SvarSlettMye spennende og fint å lese her. Jeg vil gjerne følge deg videre!
Carinaklem
Dette så nydelig ut ;)
SvarSlettFor en flott blogg du har.. ! Her kommer jeg tilbake :)
Klem,Kari
Åh, de så kjempegode ut! Takk for tipset. Det må prøves en dag!
SvarSlettHeisann!! Tusen takk for koselig hilsen! Og så flott - da fant jeg deg:) LOVE your style, så her kommer jeg igjen:)) Så lekre bilder du tar også!
SvarSlettNei, dette var en høydare:) Legger deg straks til på bloggen min:)
Ønsker deg en fiin dag:)
Klem, Marte
Disse ser kjempegode ut!
SvarSlettOg bildene er kjempeinspirerende : )
Må prøve oppskriften!
Ha en herlig dag, klem Elisabeth
hmmm det så virkelig godt ut. Den må jeg kopiere inn i boka mi!
SvarSlettTakk for hyggelig besøk inne hos meg:)))
Mmmmm, de så jaggu gode ut! Skulle ønske at jeg var utstyrt med bakegener:-) Klem
SvarSlett