søndag 29. september 2013

Oppe på skapet

Der har jeg plassert det kule bilde fra Bolina. Digger det! :) Sammen med grisen og svarte pomponger så blir det en fin utstilling. 





Ha en fin ny uke!

søndag 22. september 2013

Dagens lunch

Nå er det virkelig høst ute, grått og trist, men da er det ekstra hyggelig å være innendørs. Jeg er veldig glad i høsten. Måtte lage meg en god lunch idag, kavring og fiken marmelade :)








Ha en fin søndag!

lørdag 21. september 2013

Johan Bülow og Nicolas Vahé

Når det er lørdag er det lov å kose seg. Jeg må komme med en anbefaling. Kuler fra Johan Bülow er trukket med lakrispulver, sjokolade innenfor, og i midten en seig lakrisbit, farlig gode! :) Kulene fra Nicolas Vahé er trukket med kakaopulver og sjokolade med marzipan inni, himmelsk! Så måtte jeg jo kjøpe noen supergode tynnbrødchips med hjemmelaget aioli. 








Ha en super lørdag! :)

tirsdag 3. september 2013

Moccamaster

Savner den gamle innebyggede kaffemaskinen vår som kvernet ferske bønner.... Men denne traktermaskinen får duge frem til huset står klart :)





Syntes igrunn designet er veldig stilig, og den lager god kaffe også og ikke minst at den holder i evigheter! Men denne kommer vi også til å bruke i nyhuset. Når man har besøk er det veldig kjedelig å stå å trykke på X antall kopper, når kaffemaskinen bare lager en og en kopp. Derfor er det lurt å ha kaffe på en kanne :)





Fin fin dag!

mandag 2. september 2013

Hay hay

Et nytt bord fra Hay, rent design :)





Grisen min er jeg blitt så glad i og de vakre blomstene løvemunn passer så fint sammen.

Ha en fin ny uke!