lørdag 24. august 2013

Lampe til halv pris!

En gammel klassevenninne hadde 50% i butikken sin idag som hun dessverre ikke skal drive mer :( Masse fint har hun! Men jeg fikk iallefall en lampe som jeg hadde sett på før til halve prisen :) Gleder meg til det blir litt mørkt idag så jeg får prøve den ut. Gasspeis har vi også som dere ser i leiligheten, og den skal bli moro å forsøke litt senere i høst :)





Ha en fin lørdag!

Klem

fredag 23. august 2013

Pomponger

De svarte pompongene er en fin kontrast her hjemme, og de er like fine om det er til fest eller hverdags. Litt grønne greiner på bordet fra Bolina gjør seg også :)





Ha en super helg!

Klem Lene

mandag 19. august 2013

Sofakroken

Har iallefall kommet litt i orden i leiligheten. Sofakroken er hvor jeg oppholder meg mest, så det var viktig at denne kom i orden :) Digger printene jeg har fått i rammer fra Ikea.






Pistol blomstervase eller stearinlysholder er et morsomt innslag synest jeg i interiøret. Har sansen for det litt humoristiske :)

Ha en fin uke!

Klem Lene

søndag 11. august 2013

Soverommet

Hei på dere! Nå er det en god stund siden jeg har blogget. Har kommet oss inn i leiligheten for lenge siden, men har ikke kommet i orden før nå. Men mange ting gjenstår. Ikke bare bare å flytte! I tillegg så kan vi snart komme igang med husbygging, og det gleder jeg meg masse til!

Ny lampe fra Ikea på soverommet er ikke feil :)







Det blir nok mye mer blogging utover høsten med husbygging og diverse.

Ønsker dere en fin fin søndag så lenge.

Klem :)