mandag 27. mai 2013

Trash Me Tablelamp

Endelig kom denne kule lampen hjem til oss :) Mottoet for denne lampen er som overskriften sier, men aldri i livet om jeg kommer til å kaste denne! :) Planene er allerede klare for det nye kontoret mitt som skal bli øverst på hemsen i det nye huset med utsikt ned til stuen. 






Lampen må bæres forsiktig da det er som å ta i en eggekartong :)

Denne uken blir det litt pakking, og overtakelse av leiligheten vi skal leie.


Ha en fin ny uke!


Lene

fredag 24. mai 2013

Brett i akryl

Kjøpte dette brettet hos Hviit. Det kan brukes som et brett eller settes på hodet som jeg har gjort her. Fint både på kontoret og i stuen.





Da er det helg igjen, herlig! 


torsdag 23. mai 2013

Laundry Goods

Denne er bare helt perfekt til å ha skittentøyet i. Den skal selvsagt stå på vårt "private" bad, men det er jo en stund til huset er ferdig. Men viktig å kjøpe inn litt og litt. 




Badet er ferdig planlagt, og jeg kan ikke si annet enn at det blir så fint! :)

Ha en fin helg!

Klem Lene

mandag 20. mai 2013

Sommerjenten hos Stylizimo Blog

Fine Nina som har bloggen Stylizimo har laget et innlegg om uteområdet vårt. Tusen takk Nina :) Dere kan gå inn på bloggen hennes å se innlegget hennes HER. Det er litt vemodig at dette er de siste ukene vi sitter i denne hagen, da overtakelse på huset er om få uker. Men jeg gleder meg til å sette igang å bygge hus og ikke minst opparbeidelse av ny hage. 





Men det skjer ikke med det første. Først er det huset som står i fokus. Vi er ennå ikke ferdige med tegningene, så det tar lengre tid enn forventet. Men da får vi det akkurat sånn vi vil ha det, og ikke minst tenke nøye igjennom praktiske løsninger.


For en herlig pinse vi har hatt! Skal nyte den siste fridagen med å vaske hus :)


Klemmer fra Lene