mandag 30. juli 2012

Litt nytt i kjøkkenhyllen

Endelig kom koppene fra Tine K :) Ikke lett å få tak i de. Og sammen med de nydelige søte små flaskene som jeg kjøpte da vi var i Bergen, ble bare prikken over i`en :)







Har vært en fantastisk dag idag! Håper det blir flere slike dager.


Ha en strålende kveld alle sammen!

Klem Lene

torsdag 26. juli 2012

Måtte fange lyset....

Mange synest ikke bildene blir så fine når solen skinner, at det fort kan bli for mye lys. Men jeg synest stuen får en egen gnist :) 2 nye bilder fra Living har fått plass på rammelistene. 






Elsker den gamle benken fra bolina....





Og vår elskede lille chihuahua, lille Quatro som blir 7 år på lørdag!!! Skjønner ikke hvor tiden har blitt av!





For et nydelig vær det har vært idag! Sommeren har kommet tilbake! Nå får vi håpe den blir litt, men ser dårlig ut mot helgen....


Ha en fin kveld dere!

Klem Lene

mandag 23. juli 2012

I´m back....

Har ikke vært mye blogging i det siste. Vi har vært i Bergen en tur og besøkt familien, superkoselig! Og der var jeg selvsagt innom noen interiørbutikker. Kjøpte meg en nydelig liten telysholder fra Bloomingville. Og litt ugress i en glassvase, ikke mer som skal til. For noen fine ugress! Ikke vet jeg hva det er, men de passet perfekt i vasen :)






Holder fortsatt på med kjøkkenet som ikke ble helt ferdig før vi reiste. Bilder kommer om en stund :)


Ha en fin nye uke alle kjære lesere!


Klemmer fra Lene

tirsdag 10. juli 2012

Vinneren av giveaway!

Tam tam tam taaaa... Kjersti med bloggen http://kjersti1982-scrappeblog.blogspot.no/ gratulerer så masse! Du har vunnet den fantastiske fine puten fra den fine nettbutikken LOVING. Send meg en mail:)  Det var hele 256 lodd totalt, og jeg fikk nesten skrivekrampe :)

Så utrolig morro at så mange ville være med!







Ha en strålende dag alle sammen!


Klem Lene

søndag 8. juli 2012

Hylle på kjøkkenet

Har letet etter en hylle på kjøkkenet en god stund nå og endelig fant jeg den! Ville ha en hylle som ikke alle andre har. Hyllen er fra bolina, og jeg er så fornøyd! Siden vi har bare overskap på kjøkkenet, synest jeg det var herlig å få stilt ut noe der også.



Noen kjærlighet på pinne må man jo bare ha i kjøkkenhyllen :)



Og telysholder med hodeskalle på, LOVE!








Tusen takk for alle hyggelige kommentarere dere legger igjen! 

Trekning snart på giveaway! :)


Fortsatt fin søndag.

Klem Lene

tirsdag 3. juli 2012

Julebok

Ja, overskriften er helt rett. Det er ikke jul ennå, men den begynner faktisk å nærme seg. Juleboken Sanselig Jul er jeg så heldig å få være med i. Det er den skjønne Franciska som har laget den og vi husker jo alle hvor flott boken Sanselig Sommer var. Jeg gleder meg! Den kan forhåndsbestilles HER. Jeg har iallefall sikret meg en bok, og det bør du gjøre også før den blir utsolgt :) Her er bildene fra vårt julehjem i fjor.




Nå er det på tide å legge seg her. Har feiret 32 årsdagen min idag, og jeg begynner å dra på årene her :) Tiden går alt for fort nå etter man rundet 30! Måtte tenke meg om på hvor gammel det var jeg ble, hehe :)

Natta! :)

mandag 2. juli 2012

Kontorplassen

Nå begynner kontorplassen min å ta mer form. Fått opp noen kurver i sink, strikkbånd med klyper og hyller på veggen. 








Tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere legger igjen! Det er dere som får meg til å blogge videre! Og jeg setter så utrolig pris på dere!


Ha en fantastisk ny uke!

Klem Lene