fredag 30. september 2011

God helg

Vil ønske dere alle sammen en nydelig helg! Solen skinner og det føles "nesten" som at sommeren er tilbake. Vi får nyte den mens vi kan. Et bilde av 2 svibler som jeg kjøpte idag. Blir spennende å se hvilken blomster det kommer på dem.





Koselig å se at så mange vil være med på min giveaway :)


Klemmer fra Lene

torsdag 29. september 2011

Giveaway

Har rundet over 70 følgere, kjempemorro, og da syntes jeg det var på tide med en liten giveaway. Premien er søte små treklyper og grov tråd fra den herlige butikken Bolina. Det er jo ingen hemmelighet at jeg har blitt helt forelsket i tråder og klyper, har det vel i hvert rom her i huset.






Reglene er som følger:

1 lodd: Kommenter dette innlegget

1 lodd: Bli følger av bloggen min

1 lodd: Link til denne giveawayen på din egen blogg.

Man kan få totalt 3 lodd tilsammen. Husk å skriv hvor mange lodd du har :)


Siste frist er 30 Oktober!


Ønsker dere alle sammen en flott dag!

Klem fra Lene

onsdag 28. september 2011

Nytt lavskap + jubileum

Igår fikk jeg endelig skapet jeg har sett på noen dager, og kunne ikke vente lenger med å kjøpe det. Det er kjøpt hos Mols. Det står nå i stuen i 2 etg, som jeg ikke har vist bilder av før. Har ikke gjort så mye med den, har blitt helt glemt. Men nå var det på tide å fikse på den litt. Den er ikke så stor og dermed vanskelig å møblere. Mulig vi må bygge ut en liten del. Sofaen har vi så lenge delt i 2 deler.








Og så var det jubileumet. Jeg og samboer har vært sammen i 8 år idag!!!! Tiden går alt for fort! Han er verdens beste samboer og far til våre barn. Heldige meg :) Vet ikke hva vi skal idag. Lillegutt har vært febersyk i 2 dager nå, så vi får se.


Ønsker dere alle skjønne en nydelig dag!


Klem fra Lene


tirsdag 27. september 2011

Lerkekvist i gangen

Mine snille foreldre kom med en stor pose med lerkekvister. De har stått utenfor til tørk, slik at det skulle være lettere å få bort alle nålene. Nå er de endelig i hus! :)




Til høyre henger en nøkkelholder med hyller. Denne er kjøpt hos Granit. Det er også hyllene under. Man kan bruke dem til brev som skal sendes eller andre lure ting. Nå skal lerkekvistene få pynte opp litt i mellomtiden.






For et strålende vær det har vært idag! Håper det holder seg slik noen dager til.

Klemmer fra Lene :)

mandag 26. september 2011

Litt nytt hos oss

Endelig hjemme igjen. Det har vært en koselig langhelg, men det er alltid herlig å komme hjem igjen. Borte bra men hjemme best :) Fikk kjøpt meg en ny pute og noen andre småting.




Puten kommer fra A.U Maison. Et peace merke ble også med i posen :)





Fine glassflasker fra Ikea kjøpte jeg før vi reiste. De er fine på bordet med vann eller saft i.



Tusen tusen takk for alle koselige kommentarer på innlegget "stilleben"! Blir helt rørt jeg!

Ønsker dere alle en fin ny uke!

Klemmer fra Lene :)

onsdag 21. september 2011

Stilleben

Den vakre og fargerike bloggen Sukkertøy for øyet er igang med en utfordring. Det skal være et bilde som oser meg, og det føler jeg at dette bilde gjør. Om du har lyst til å besøke den fantastiske kreative jenten så trykker du HER. Lidyll har utfordringen stilleben. Du kan trykke deg inn HER på bloggen hennes. Vakker mix og herlige farger!


Natur
Lykter
Bokstaver
Eplekasser
Tråd





Imorgen tar jeg meg så aldri en liten ferie til Sandnes! Skal besøke slekten til samboer, og skal bli godt å komme seg litt bort.

Så da ønsker jeg dere alle en riktig god helg på forhånd!

Klemmer fra Lene :)

tirsdag 20. september 2011

Jeg vant jeg vant!!!

Jeg vinner jo aldri noe som helst. Har vunnet utfordringen hos den nydelige bloggen til Silje! Jeg av alle de andre flotte bidragene! Tusen takk!!!



Tusen takk for alle flotte kommentarer på bloggen min! Blir helt overveldet!

Ha en super dag!

Klem Lene

mandag 19. september 2011

Hjemmestrikket fra nøstebarn

Er nok ikke jeg som har vært så flink. Min mor har strikket 2 herlige gensere fra nøstebarn i beige med brune lapper på armen. En superskjønn nostalgisk genser! Treknappene passet så bra til.





Ha en skjønn dag alle sammen! Tusen takk igjen for fine kommentarer hos meg, superstas!!!

Klem Lene :)

fredag 16. september 2011

Har fått meg nye husdyr

Iallefall nesten da :) Endelig kom stoffene fra Stoff og Stil! Har festet reinsdyret på en kapa plate. Uglen skal jeg muligens lage en pute av, jeg får se. Har ikke brukt en symaskin siden ungdomskolen, så kanskje på tide? Vi får se hva det blir ut av den. I mellomtiden kan jeg late som jeg har laget en ferdig pute :)




Syntes det ble litt vinterpreg her i stuen, så nå kan den bare komme :) Nei, ikke helt ennå. Disse blir nok veldig koselig å se på når det nærmer seg jul også.





Solen skinner idag men det er kaldt ute, brrrrr.

Ha en herlig helg alle sammen!!!!

Klem Lene :)

torsdag 15. september 2011

Soverommet

Fikk en ide` i natt som måtte utføres idag. Har lenge tenkt på en sengegavl men har ikke funnet hvilken jeg vil ha, og jeg vi helst ikke ha det alle andre har. Derfor laget jeg min egen liten vri. Har fått helt dilla på snorene vi har rundt i huset. Skrudde inn noen skruer og trakk en tråd i mellom, og vips en slags sengegavl som man kan henge bilder på! Liker den avslappet stilen. Skal etterhvert få malt veggen i grå som ser ut som betong.




Har fått bestilt svart hvitt bilder som vi tok i venezia som skal få pryde denne veggen.



Ha en skjønn dag!

Klem Lene :)

onsdag 14. september 2011

Italienske brødpinner

Måtte prøve meg på noe godt idag og det ble grissini. Grissini er de lange tynne pinnene som alle restauranter i Italia har på bordet. Server dem med pasta, risotto, salater, gryteretter og supper! Jeg laget de litt tykkere, for jeg syntes det er det beste. De er også litt mykere og dermed føles det som litt mer brød.





 Disse var supergode og veldig lett å lage. Det eneste er hevingen som tar litt tid. Hevet deigen min i 2,5 time men man behøver ikke heve den så lenge.







Disse skal nytes til en deilig tomatsuppe.

Ha en strålende dag alle sammen!

Klemmer fra Lene

mandag 12. september 2011

Dyrene i afrika

Har hengt opp 3 dyr over hver sin seng hos guttene, syntes det ble så koselig! Egentlig var dette en uro fra Sprell, men har aldri funnet et sted å ha den. Soverommene i andre etasje har høye skråtak, så har ikke passet å hengt den der. Så nå fikk jeg endelig brukt for den likevel :)






Det er ei lita dyrevise som du nå får høre,
om dyrene i Afrika og alt de har å gjøre
O ja ja ja o ha ha, o ja ja ja o ha ha
Om dyrene i Afrika og alt de har å gjøre

Ønsker dere en fin fin uke! :)

Klem Lene

lørdag 10. september 2011

Lørdagskos

Litt sen kvelds men nå skal vi kose oss med tortilla :)







Ha en fortsatt så fin lørdagskveld alle sammen!

 Tusen takk for alle de koselige kommentarene dere legger igjen, det varmer :)

Klemmer fra Lene

torsdag 8. september 2011

Hvordan jeg pynter spisebordet

Er en utfordring inne hos den flotte bloggen til Silje. Hvordan vi rett og slett pynter spisebordet. Her er bilde av hvordan det ser ut hos oss nå. Ny plante har kommet på bordet som jeg har ønsket meg og endelig fant jeg den! Den heter Corokia Cotoneaster. En ny lykt fra Bolina måtte jeg også ha :)





Nyt solen så lenge den varer! :)

Klem fra Lene