torsdag 28. juli 2011

Lyslykter av papir

 Har kjøpt meg lyslykter på panduro, superfine! Disse kan man male eller dekorere, men jeg syntes de er finest hvite :)






Er ikke disse delikate da vet ikke jeg :) Kommer i pakning på 10, så det skal nok holde. De er laget av spesialbehandlet papir som gjør at de ikke tar fyr.


Ha en skjønn dag!

tirsdag 26. juli 2011

På gutterommet

Er ikke helt ferdig med gutterommet, men noe har jeg fått gjort. Har hengt prematur tøyet opp i en snor under det høye skråtaket. Det ser nesten ut som de henger på tørk i treet. Treet har jeg laget av tapet. Klippet ut bladene i 2 forskjellige tapet typer. Så laget jeg stammen og greinene av en annen tapet.




fredag 22. juli 2011

Ny lampe i hus

Har suglet på denne herlige industrilampen en stund. Hun i butikken sa at dette var de siste lampene mest sannsynlig, og at de ikke fikk tak i flere fra leverandør, heldige meg! :) Hadde flaks der! Har foreløpig hengt opp 1 men har kjøpt meg 2 stk :)






Har også hengt opp et nytt bilde, av New York :)

onsdag 20. juli 2011

Nytt pallebord

Har laget et nytt pallebord. Hadde 2 paller oppå hverandre sist, men denne gangen har jeg laget kun 1 pall. Syntes det ble litt lettere :)






Har også lakket toppen da det blir lettere å tørke støv :) Beisen heter varde og den er jeg superfornøyd med.

mandag 18. juli 2011

Tavlevegg




Endelig er tavleveggen ferdig! Kjøpte inn alt av maling for flere mnd siden, men det tok sin tid for det. Har malt 2 strøk med magnetmaling på midten av veggen, og 2 lag med tavlemaling. Syntes det ble en tøff kontrast mot de ellers så hvite veggene.

fredag 15. juli 2011

Koselig i gangen....

Måtte tenne litt lys i gangen idag på denne regnværsdag. Føler det nesten er litt høst ute. Har fått satt en gammel eplekasse på kommoden, og det gjorde seg mot alt det hvite. 





Sees!

Kjøkkenet vårt....

Skulle gjort om litt på kjøkkenet, blant annet ny benkeplate. Kunne tenkt meg en som var litt lysere. Men det får være slik en liten stund til iallefall.





Holder på å lage meg en tavlevegg ved kjøkkenet, derfor er den veggen litt halv ferdig :) Så se bort fra den :)

Ha en flott dag!

torsdag 14. juli 2011

Bæ bæ lille lam....

Endelig saueputen i hus!!! Har lenge sett på den og nå tok jeg steget til å kjøpe den!





Nå skal jeg kose meg i solen så lenge.

Sees! :)

tirsdag 5. juli 2011

Brom brooooom......

Endelig hadde jeg også en grunn for å kjøpe denne vakre bilen! Barna er for liten til den ennå, men hva gjør vel det. Den passer seg utmerket godt til pynt i stuen foreløpig, hihi :) Så i mellomtiden kan den få lov til å pryde stuen vår litt.


Håper på bedre sommervær så lenge!

Snakkes!